Jornada PATT del 30 de novembre: Presentació dels resultats del Projecte PAMinCAT a l’escola Agraria de Tàrrega

El passat 30 de novembre i amb totes les dades del projecte més elaborades i treballades es van presentar els resultats d’aquests dos anys de treball del projecte “Nous escenaris de producció industrial de planta aromàtica i medicinal als sistemes agraris tradicionals de Catalunya” cofinançat a través de l’Operació 16.01.01 (cooperació per a la innovació) del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya 2014-2020.

Es van exposar els resultats agronòmics tant de rendiment de biomassa com d’oli essencial, els resultats mediambientals, les orientacions dels diferents sectors consumidors i de mercat i els anàlisis de viabilitat econòmica en diferents escenaris de cultiu. La possibilitat d’escalar la producció a superfícies comercials ha de passar per la instal·lació d’un centre de transformació ja sigui de destil·lació o d’assecatge i això requereix d’una inversió mínima inicial aproximada de més de 700.000€ (només una línia de transformació).

Van intervenir els responsables agronòmics de les entitats promotores del projecte, dues tècniques del grup de plantes aromàtiques i medicinals del CTFC i la gerent del laboratori Ventós. 

Més informació

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *