Presentació a Alcarràs de dades de viabilitat i eina de decisió per produir plantes aromàtiques

El 27 de setembre a la seu de les oficines de Fruits de Ponent, es va dur a terme la jornada “Viabilitat econòmica del cultiu de plantes aromàtiques i medicinals” amb l’assistència de 22 assistents (dels 41 inscrits).

En aquesta jornada es van presentar alguns projectes productius enfocant sobre tot en els aspectes econòmics de la producció (cultiu i transformació) de PAM i es va fer un balanç econòmic de la producció del lavandí.

A més, també va servir la jornada per a fer una primera presentació de l’eina de decisió “https://cost-pam.ctfc.cat/” dissenyada dins del projecte tot i que encara no operativa.

Al finalitzar la jornada es va emplaçar als assistents a una propera jornada que servirà per a presentar i discutir els resultats finals dels dos anys de treball del Projecte PAMinCAT.

Benvinguda i presentació del projecte PAMinCat, a càrrec de Josep Presseguer, director general del Grup Cooperatiu Fruits de Ponent.
Presentació de càlcul de costos i de l’eina de decisió desenvolupada durant el projecte. A càrrec de: Roser Cristóbal (CTFC)

Més informació

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *