Arribada del planter a les instal·lacions de Fruits de Ponent

Dimecres 31 de març de 2021 va arribar el planter a les instal·lacions de Fruits de Ponent per aclimatar-se uns dies abans de plantar-lo als camps. El gruix del planter provenia del viver del Maresme Riera-Vilagrassa, a l’excepció de Mentha x piperita var. Mitcham que va arribar d’Alemanya, de Volmary.

Tarongina (Melissa officinalis), donzell (Artemisia absinthium), sajolida (Satureja montana), mastiquina (Thymus mastichina), farigola de llimona (Thymus citriodorus) i lavanda (Lavandula angustifolia), es van fer a partir de llavor. Algunes espècies amb llavor silvestre i d’altres amb llavor provinent de cultiu. Algunes de varietats comercials i d’altres no. Està clar que el material vegetal continua sent una assignatura pendent !!!

Lavandín grosso (Lavandula x intermedia var. grosso), herba bona (Mentha spicata) i menta pebrera (Mentha piperita), es van fer d’esqueix que provenen de plantes mare.

Van ser 72 safates de 112 alveols que es van mantenir amb reg i una mica protegides fins el moment de plantar-les. Els companys de Fruits de Ponent, tenien una bona escampada !!!!!!

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *